Добредојдовте!
Пчински Консалтинг е фирма со долгогодишна традиција.

Нудиме сметководствени, административни и советувачки услуги од областа на економијата.

Се наоѓаме во Куманово, во самиот центар на градот.

Во секое време стоиме на располагање за да ви помогнеме со вашите прашања и да ви понудиме наши услуги од областа на финансии и администрација на вашата фирма, постапки при отварање на нова фирма, проценка на оснивачки влог и многу други.

Воедно нудиме и осигурувања од сите видови, животно и неживотно, преку асоцијација со нашите вработени, кои се лиценцирани приватни застапници за осигурување. 


031/426-968


Вести од Економија