Од први септември поевтини зелени картони!

posted Sep 12, 2011, 1:16 AM by Nikola Pcinski   [ updated Sep 28, 2011, 6:29 AM by Nikola Pcinski ]
Ве известуваме дека од први септември стапија на сила новите цени за зелени картони. Сите нови зелени картони се со важност од една година (односно до датумот на важност на полисата за автоодговорност). Годишната зелена карта за патничките возила до 66 киловати поевтинува од 160 евра на 60, за патничките возила над 66 киловати од 160 евра на 90, а за товарните возила цената на зелениот картон се намалува од 450 евра на 280. 

Ви стоиме на располагање со Автоосигурителните полиси и Зелените Картони на Уника и Винер.

За повеќе информации контактирајте не на: nikola@pcinski.com
Comments